OVER ONS

"Al een kwart eeuw gespecialiseerd
in fijnmechanische industrie"

Vanaf 1990 heeft Kusters & Bosch zich ontwikkeld van een “conventionele” machinefabriek naar een partner voor de fijn mechanische industrie. Waar voorheen voornamelijk het product centraal stond zien we een verdere verschuiving naar toegevoegde waarde en het steeds verder samenwerken met onze relaties; verregaande ketenregie, speciale verpakkingen, productengineering, productcontrole, etcetera.


Door verregaande automatisering en robotisering zijn we in staat een kwalitatief hoogwaardig product te garanderen met een betrouwbare levertijd. Onze relaties zijn met name te vinden in de: semi-conductorindustrie, machinebouw, verpakkings- industrie, medische sector, defensie, prototypebouw, voedingsmiddelenindustrie, lichtindustrie en milieutechniek.

Kusters & Bosch moet een flexibele, klantgerichte organisatie zijn, gespecialiseerd in “fabricage en montage van metaal- en kunststof componenten”.

De organisatie moet de klant volledig tevreden stellen en zich ontwikkelen tot een excellente toeleverancier en partner voor haar relaties. Een goede winstgevendheid is hierbij de basis voor het scheppen van continue werkgelegenheid.

Gecertificeerde leverancier
Niet alleen vanwege de verregaande eisen van onze relaties doch ook vanuit eigen overtuiging, zijn we reeds jaren ISO9001 gecertificeerd (TUV Nord).

Uitgaande producten, als ook producten die we ontvangen van subcontractors, kunnen via vastgelegde procedures volledig worden gecontroleerd.

De kwaliteitsafdeling maakt onder andere gebruik van:
- Mitutoyo Crysta Apex C 1200 x 2000 x 1000 mm.
- Mitutoyo Euro Apex C 500 x 400 x 400 mm.